avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte necesare pentru vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte necesare pentru vanzare apartament

Care sunt actele necesare pentru vanzare apartament? sunt unic mostenitor al unui apartament, am certificat mostenitor, actul de vanzare cumparare (e vorba de cumpararile de apartamente conform Legi 60/1990.) , pv de predare primire apartament, doar atat. Ce acte imi mai trebuie, as vrea sa stiu daca exista societati specializate care se ocupa cu intocmirea actelor necesare , vreau sa fiu in regula...cu toate actele necesare, in situatia vanzarii lui....va multumesc
Cel mai recent răspuns: lazu , utilizator 14:26, 3 Mai 2011
Va mai trebuie cadastru, intabulare si dovada achitarii integrale a apartamentului de la CEC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparea apartament-sume achitate armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Am achizitionat un apartament care are un istoric de mai multi proprietari. Primul proprietar a achizitionat apartamentul de la stat (Oficiul ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte apartament pentru succesiune ramo80 ramo80 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii pentru a putea obtine actele necesare vanzarii unui apartament: Apartamentul in cauza a fost ... (vezi toată discuția)
Prima intabulare a unui imobil ValeriaIulia23 ValeriaIulia23 Cum s-ar putea face prima intabulare a unui bun imobil in absenta uneia dintre parti ? Pentru a incepe procesul de divort, mama mea ar trebui sa faca prima ... (vezi toată discuția)