avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

maternitate

sunt in concediu de maternitate de 1 an si 2 luni....daca renunt la maternitate ca sa ma angajez primesc cei 500 de lei sau doar cei care au intrat in maternitate anul acesta primesc acei bani?

Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
flavia_toth, utilizator
Cel mai recent răspuns: irina34 , utilizator 16:07, 3 Mai 2011
Noile reglementari privind concediul pentru cresterea copilului se aplica persoanelor care au nascut dupa data de 31.12.2010, adica incepand cu ianuarie 2011. Daca doriti sa intrerupeti concediul de crestere copil si sa reveniti la serviciu, beneficiati de un stimulent de 100 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil aniri aniri buna. am o nelamurire. dupa noua legislatie, in cazul in care optez pentru a sta acasa 1 an, cand ar trebui sa ma intorc la serviciu pentru a beneficia de ce ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la serviciu dupa concediu de maternitate joops joops Buna ziua! As dori sa stiu daca, in cazul in care ma intorc in campul muncii la expirarea celor 126 de zile de concediu de maternitate, fara sa mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii nou-nascuti tysy tysy Buna ziua,am autorizatie PFA din 14 iulie 2011,am divortat si astept sa nasc din zi in zi.Va rog sa-mi spuneti de ce indemnizatii pt copil pot beneficia si ... (vezi toată discuția)