avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contributii asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contributii asigurari de sanatate

Daca eu sant angajat cu carte de munca la o firma,cu norma intreaga si sant si agent de asigurari la o alta firma(unde mi se retine doar impozit de 16%)mai trebuie sa platesc contibutia la casa de sanatate pt.veniturile realizate ca agent de asigurari(RCA)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 12:08, 3 Mai 2011
Din cate stiu nu se mai retine nimic din realizarile din colaborarea cu firma de asigurari decat impozitul de 16%. Celelalte retineri se fac din salariul de la firma unde sunteti angajata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuții cami6891 cami6891 Buna, Aș avea nevoie de un pic de ajutor. Suntem un SRL cu 8 angajați care au CIM și cu norma întreaga și cu timp parțial.Pe ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii administrator miaela miaela Buna, o persoana este in acelasi timp angajata cu CIM -norma intreaga ,la o societate comerciala X si la alta societate comerciala Y are si calitatea de ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale ContSters23466 ContSters23466 Sunt incadrata cu norma intreaga si contract pe durata nedeterminata cu salar de baza la institutie de stat unde mi se opreste lunar darile (CAS, CASS, somaj, ... (vezi toată discuția)