avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ABATERI DISCIPLINARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ABATERI DISCIPLINARE

Lucrez la o societate comerciala si sunt chemat la comisia de disciplina pentru niste abateri de la regulamentul de ordine interioara. Despre aceste abateri eu nu am nici o cunostinta, nu am primit nimic in scris pentru care sa fi luat la cunostinta. In aceste conditii pot fi dat afara? Indiferent de ce acuzatii mi se aduc, pot constitui probe intr-un proces?
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 13:19, 3 Mai 2011
nu puteti fi dat afara la prima abatere, numai in cazul in care abaterea e f grava

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim ContSters193525 ContSters193525 Cum se procedeaza in cazul desfacerii CIM conform atr 61 lit a ? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? Mentionez ca nu am mai avut o astfel de situatie ... (vezi toată discuția)
Tainuire la furt ifrimcristina ifrimcristina am o problema cu un angajat care a tainuit un furt , este este in cercetari la politie si eu i-am facut cercetare disciplinara, el a recunoscut si in fata ... (vezi toată discuția)
Fisa post daniela-claudia daniela-claudia In societatea comerciala in care lucrez a devenit o practica ca salariatii sa refuze primirea, implicit semnarea, fisei postului , desi aceasta este intocmita ... (vezi toată discuția)