am o problema si eu. am luat in data de 20.04.2011 o amenda pentru ca am baut bere intr-un parc.
azi (03.05.2011) am mers sa platesc amenda, cand functionara de la ghiseu im spune: "domnule, dar abia acum platiti?" eu... masca... ma uit pe procesul verbal cand e intocmit in 20.01.2011 (aceeasi data apare pe procesul verbal apare de 2 ori). merg la politie sa spun ca e o greseala, sa modifice, sa faca cumva sa pot sa platesc (eu cetatean onest). la politie imi spune ca nu se poate modifica procesul verbal si ca il suna pe agentul care l-a intocmit. agentul e in concediu...
mi-a spus sa revin in data de 14.05.2011 cand vine concediu agentul respectiv si ca el (politistul care trimite procesele vrebale la primarie), nu il va trimite pe al meu pana atunci.
problema e ca nu vreau sa ajung prin tribunale sa afle parintii mei despre amenda asta, care eu vreau sa o platesc.
exista vreo cale sa se poata anula acel proces verbal? sau la primarie cand vor vedea ca e din data de 20.01.2011 il vor lua in seama?
nu vreau sa ma trezesc ca am de platit la impozit pe casa si asa mai departe.
In termen de 15 zile de la comunicare formulati plangere contraventionala impotriva PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
La data de 04.05 se implinesc cele 15 zile , deci astazi fiind ultima zi , trebuie sa mergeti la instanta sa depuneti plangere contraventionala impotriva procesului verbal (la instanta competenta teritorial locului constatatrii contraventiei).
Invocati nulitatea procesului verbal de contraventie datorita completarii gresite a datei constatarii contraventiei.