avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... situatie imposibila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

situatie imposibila

Am cumparat un teren in anul 2000 .In 2001se noteaza in cartea funciara un litigiu care a fost solutionat in instanta cu hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila tocmai in 2005. notarea litigiului a fost ceruta de sectia 16 pol. BUC. pentru efectuarea cercetarilor.Am fost la Oficiul de cadastru  pentru radierea litigiului cu hotararea definitiva si legalizata asa cum mi-au cerut ei initial  si acum i-mi spun ca trebuie sa le aduc o adre4sa de la sectia de pol.pentru ca numarul dosarului nu corespunde cu nr. litigiului inregistrat in cartea funciara . Am fost la sectia de politie am cerut adresa iar seful politiei mi-a raspuns ca nu are dreptul sa faca adresa pt. ca el a primit dosarul pt. efectuarea cercetariloor ce se impun .Sunt plimbat de la cadastru la politie  de la politie la cadastru si nu mai stiu ce sa fac Eu consider ca cei de la cadastru nu cunosc legea sau cum sa o aplice pt. ca dosarele isi schimba numerele adica parchetul face un dosar de urmarire penala ii da un nr si il trimite politiei pt cercetare care il inreg.la alt nr si apoi il da mai departe justitiei sa il judece .Sunt disperat pt. ca nu mai stiu ce sa fac mai departe cum sa procedez impotriva celor de la OFICIUL DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA GIURGIU  pentru ca pe ei ii consider vinovati de situatia asta imposibila
Cel mai recent răspuns: atomol , utilizator 14:50, 1 Iulie 2008
prezentati-va la of. de cadastru si cu hot. data in fond, astfel ei vor putea observa ca este vorba de acelasi litigiu. ati prezentat toate hotararile?
Intre timp am fost din nou la of. de cadastru si dupa nenumarate insistenta am fost primit de registratorul sef care a spus ca evorba de o greseala a lor si asta dupa ce era sa fac apoplexie dupa drumuri la Buc. la judecatore tribunal curtea de apel e.t.c.Am prezentat toate cele 3 hot. incl cea de fond .AICI LA GIURGIU POT SA SPUN CA SUNT CEI DE LA OF. DE CADASTRU NISTE INCOMPETENTI .Pentru greselile lor noi suntem plimbati pe drumuri pe banii nostri iar ei nu vor plati niciodata pt.greselile lor .Nici nu s-au obosit sa -mi dea raspunsul scris ca au gresit.sau asa ceva MULTUMESC pt. rasp. Avokitten.numai bine ! .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere litigiu atomol atomol cum si unde se poate cere radierea unui litigiu inscris in cartea funciara ???litigiu solutionat cu multi ani in urma???multumesc!!!!!! (vezi toată discuția)
Suprapunere teren Eduard Iordan Eduard Iordan Buna ziua, Avem o casa batraneasca cu teren undeva in Chiajna. Masuratorile au fost facute in plan acum nu stiu cat timp, insa prin 2009, din ce am inteles ... (vezi toată discuția)
Poate fi vanduta o proprietate daca este deschis un proces? Arkadian84 Arkadian84 am un proces cu o persoana pentru o proprietate si ma intereseaza sa stiu daca legal poate sa vanda acel teren, si daca l-a vandut ce e de facut?? (vezi toată discuția)