avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dovezi ca am primit bonuri de masa?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dovezi ca am primit bonuri de masa?

Ce institutie administreaza distribuirea bonurilor de masa, astfel incat sa pot face o cerere pentru o adeverinta care sa ateste ca am primit aceste bonuri de masa, pentru a le trimite in instanta.
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 22:20, 6 Mai 2011
După părerea mea încercaţi la societatea comercială care le emite (tipăreşte sau eliberează).
De regulă bonurile de masă se emit nominal, astfel că ei trebuie să aibă o evidenţă.
Adica la angajatorul care nu mi le-a dat? =D> Ce interes are sa-mi dea dovezi, desi eu am un interes sa nu-mi dea (dovezile), inainte sa-mi iau bonurile de masa. Dovedesc maleficitatea acestora. Am sa fac o cerere maine.

Totusi undeva sunt printate si emise, trebuie sa existe o evidenta la cine le produce, din moment ce au si numele meu pe ele. Sodexo? Am sa le scriu si lor, cine stie poate ei le-au emis, si hotii le-au mancat.
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
justice123, utilizator
Angajatorii, persoane juridice sau fizice prevazute la art. 1 din Legea nr. 142/1998, stabilesc, impreuna cu organizatiile sindicale legal constituite sau cu reprezentantii salariatilor, dupa caz, contractarea achizitionarii tichetelor de masa cu una sau mai multe unitati emitente.
Prin urmare, exista unitati care emit aceste tichete de masa in urma contractului incheiat cu angajatorii.

Solicitati instnatei sa solicite de la unitatea emitenta, aceste relatii pe care le doriti dvs.
Cu instanta ma intalnesc peste un an si sase luni.
Mai intai platesc un executor. Unii zic ca se pot calcula ei cat valorau bonurile de masa. Angajatorul n-are decat sa minta ca n-am primit bonuri de masa inainte de concedierea ilegala, si sa adauge inca o infractiune penala la celelalte.

Este nevoie de ceva special pentru evidenta contabila sau de evidenta contabila in sine pentru a executa o suma ce este evidenta?
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2011
justice123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa nominale utilizate de alte persoane iosifz iosifz conform normele de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa, angajatorul poate stabili numarul si valoarea tichetelor de masa, ... (vezi toată discuția)
Salariul minim as4angel as4angel Cineva(din mediu privat), are salariul minim pe economie 1050 lei, iar la sfarsitul lunii, din acest salariu i se opreste contrvaloarea bonurilor de masa, ... (vezi toată discuția)
Bonurile de masa se scad din salariu? tudorstefan01 tudorstefan01 as dori sa aflu daca e legal ca bonurile de masa sa se scada din salariu (vezi toată discuția)