avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dovada platii amenzii contraventionale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dovada platii amenzii contraventionale

in 2007 am primit o amenda de circulatie pe care am platit-o a doua zi.Astazi am primit o instiintare de plata si o somatie precum ca nu am platit-o.Din pacate nu mai am chitanta .Cum pot sa fac dovada platii.Mentionez ca amenda a fost platita la un oficiu postal.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:40, 4 Mai 2011
Interventie moderator!
Va rog continuati discutiile legate de topic aici, pentru a se asigura continuitatea si logica raspunsurilor. Mesajele dublate vor fi sterse. Multumesc.
in 2007 am luat o amenda de circulatie,pe care am achitat-o a doua zi la un of.postal.Acum am primit o instiintare precum ca nu este platita.Chitanta nu o mai am .Am fost la OP si mi s-a spus ca chitantele nu se pastreaza decat maxim 2 ani.Acum cum mai pot sa fac dovada platii?Ma gandesc ca poate acei bani au fost inregistrati intr-un cont pe undeva.Nu!?Nr de rol unic ma poate ajuta cu ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la o amenda platita LiviuP LiviuP Buna ziua. Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema administrativa. Problema este urmatoarea : in urma cu citiva ani (mai precis in 2002) am ... (vezi toată discuția)
Plata amenda me_sleepin me_sleepin Buna ziua, Am o intrebare va rog. Am primit o amenda rutiera in judetul Valcea. Domiciliul il am in judetul Prahova. Pot plati amenda in Bucuresti? Se ... (vezi toată discuția)
Scrisoare par avion cu confirmare de primire, care nu a ajuns la destinatie Laryss14 Laryss14 Buna As dori sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu o scrisoare.Pe data de 18 octombrie am trimis o scrisoare par avion cu confirmare de primire din Moldova ... (vezi toată discuția)