avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la opinie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la opinie

buna ziua.am si eu o intrebare.dreptul la opinie daca este incalcat de sef care ar fi pasii de urmat pt a stopa acest abuz daca este abuz.seful nu ar trebui sa asculte si parerea celui care este acuzat de alti colegi pt a afla daca este sau nu adevarat?

Alte discuții în legătură

Declaratie mincinoasa Maftei Ionela Andreea Maftei Ionela Andreea Buna ziua.am o intrebare,daca un coleg a dat o declarație scrisă mincinoasă,dictată de altcineva cu toate că a zis ca nu e adevarat si eu am înregistrare ... (vezi toată discuția)
Ascultare telefon? roberthrescu roberthrescu Buna, am si eu o intrebare. Ascultarile telefonice pot fi proba intr-un dosar ? (Unui prieten i se asculta telefonu...,din acele ascultari a ajuns acuzat ... (vezi toată discuția)
Calomnie? veredit veredit Seful ( fostul ) meu m-a acuzat in public de furt fara sa aiba in mod evident nici o dovada ( pe baza faptului ca trec printr-o perioada destul de dificila ... (vezi toată discuția)