avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie mincinoasa

Buna ziua.am o intrebare,daca un coleg a dat o declarație scrisă mincinoasă,dictată de altcineva cu toate că a zis ca nu e adevarat si eu am înregistrare audio cu el in care imi spune ca nu e adevărat ce l-au pus să scrie,ce se poate intampla?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maftei Ionela Andreea , utilizator 11:40, 14 Noiembrie 2018
Poate detaliati. Unde a dat declaratia?
Buna dimineata,eu am lucrat într-un market,iar un coleg de la paza a dat declarația șefului său,dictată de dansul.Pentru ca acel coleg si inca o colega au furat si au recunoscut pentru ca s-a vazut si pe camere.Dar colegul a spus că pe mine nu m-a văzut să fi luat ceva si nici pe camere nu se vede dar a fost obligat să scrie.Declaratia inca e la șeful său nu a ajuns mai departe dar vroiam să știu ce ar putea sa-mi faca.Eu l-am sunat pe coleg si l-am înregistrat cand imi spune ca i s-a dictat declaratia.Multumesc frumos.
Sa inteleg ca in declaratie a scris ca v-ar fi vazut ca ati furat?
Da dar i s-a dictat cu toate că el a spus că nu e adevărat.
Ce ar trebui sa fac,cum sa procedez?nu stiu.

Alte discuții în legătură

Declaratie mincinoasa Maftei Ionela Andreea Maftei Ionela Andreea Buna ziua.am o intrebare,daca un coleg a dat o declarație scrisă mincinoasă,dictată de altcineva cu toate că a zis ca nu e adevarat si eu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! lucrez la o firma am avut un control de la itm dar ... augustin39 augustin39 Buna ziua!! Lucrez la o firma Am avut un control de la itm dar oamenii carora le au luat declaratie au fost selectati iar declarațiile le au fost luate nu ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii la politist aidu aidu Am citit declaratia data de faptuitor (persoana impotriva careia am formulat plangere penala pt inselaciune) organelor de cercetare. In acea declaratie a ... (vezi toată discuția)