avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... cum se ajunge in magistratura?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

cum se ajunge in magistratura?

Fiica mea vrea sa dea la drept si sa ajunga in magistratura. Ce pasi sunt de urmat dupa terminarea facultatii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters173837 , utilizator 08:44, 4 Mai 2011
Dupa obtinerera diplomei de Licenta trebuie sa sustina concursul de admitere la Institutul National al Magistraturii,daca reuseste face 2 ani ,urmeaza alt concurs de admitere in magistratura(pe post la o instanta).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci in ce consta dosarul de admitere la INM ?...ce conditii trebuie intrunite?...este necesara si experienta profesionala in domeniu?...care sunt materiile? (vezi toată discuția)
Cum pot deveni judecator? maryandry maryandry Buna ziua Sunt absolventa a facultatii de drept si nu stiu care sunt urmatorii pasi pentru a deveni judecator. Stiu ca se da un examen de barou , dar ... (vezi toată discuția)
Procuror 7jellies 7jellies As avea si eu o intrebare, pentru cine se pricepe...daca termin o facultate de administratie publica si un master in drept civil sau penal as putea sa ma ... (vezi toată discuția)