avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Omologare instalatie GPL
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Omologare instalatie GPL

am si eu o intrebare:am instalat recent la un service autorizat o instalatie gpl auto si ma intereseaza in cat timp trebuie sa ma prezint la rar si ce costuri implica aceasta operatiune.mi s-a zis ca ar trebui inainte de urmatorul control itp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stricat calculator masina in service StrujacAlexandru StrujacAlexandru Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un sfat? Saptamana trecuta am fost la un service auto specializat in instalatii GPL pentru a demonta instalatia GPL ... (vezi toată discuția)
Rca daună totală: asigurătorul mi-a cerut omologarea rar pentru instalația gpl, omologare pe care nu o am. este posibil să nu fiu despăgubit din cauza instalației: Camelia299 Camelia299 Buna ziua, Am o nelămurire in cazul unei daune totale, daca ma puteți ajuta Dețin o mașină marca BMW seria1 an 2005 care a fost încadrat la dauna ... (vezi toată discuția)
Cartea de salvare auto claudiubaluta claudiubaluta Buna ziua! Va rog sa imi precizati daca exista reglementata in legislatia romaneasca obligativitatea detinerii la bordul autovehiculului a \\\\"Cartii de ... (vezi toată discuția)