avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile concediu odihna si salariul compensator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile concediu odihna si salariul compensator

Buna dimineata,

Dupa luni intregi in care mi s a spus ca se va inchide firma la care lucrez iata ca se intampla "minunea" acum. Prin urmare, mi s au pus la dispozitie urmatoarele acte : Nota fundamentare, Preaviz, Decizie, Cerere concediu fara plata, Cerere concediu de odihna. Eu nu am primit insa salariul pe lunile martie si aprilie. Problema este ca patronii m au instiintat ca voi primi salariul pe martie si doar 5 zile pe aprilie. Cele 5 zile pe aprilie este concediu de odihna iar restul pana la sf lunii aprilie imi baga fortat "concediu fara plata", in conditiile in care eu am toate cele 21 de zile de concediu de odihna disponibile. Este normal sa se faca calcularea pe luna aprilie doar cu 5 zile iar restul sa fie concediu fara plata?. O alta intrebare este daca ar trebui sa primesc un salariu compensatoriu in conditiile in care se specifica clar in actele de mai sus ca decizia de incetare a contractului este din cauza lor, persoana mea neavand nicio vina.
As dori un rasp urgent pentru ca azi trebuie sa semnez actele de mai sus si vreau sa stiu daca semnez sau e ceva necurat la mijloc.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Concediere din motive ce nu ti de persoana angajatului andreea_dede andreea_dede Buna ziua! Ma aflu si eu in aceasta situatie, am fost concediata din motive ce nu tin de persoana angajatului si v-a ruga sa imi dati cateva sfaturi. Actele ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste concediul medical de carantina conform noul ou74/2021 ... alkas alkas Cum se plateste concediul medical de carantina conform noul OU74/2021 , 5 zile de stat si restul de zile cine le plateste ? (vezi toată discuția)
Modul de calcul a indemnizatiei de co adrianachirea adrianachirea Va rog sa-mi dati si mie un raspuns concret cum se calculeaza indemnizatia de co pentru urmatorul caz: 15 zile de concediu incepand cu 30 martie 2009. Cat va ... (vezi toată discuția)