avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... discutii juridice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

discutii juridice

buna ziua! sunt administratorul unei firme care are incheiat cu o primarie un contract de concesiune.
in acest moment sunt in procedura de lichidare a firmei, dar as dori sa continui contractul de concesiune pe numele meu.
care ar fi reglementarea legala in aceasta speta?

va multumesc!

Alte discuții în legătură

Licitatie concesiune teren domeniu public primarie bogdanmarinela bogdanmarinela O firma vrea sa ia in concesiune de la primarie un teren din domeniul public al acesteia in vederea construirii unei centrale fotovoltaice.Cum primaria nu ... (vezi toată discuția)
Factura emisa de primarie prin directia venituri are caracterul unui act administrativ Andreea Istrate Andreea Istrate Cer o parere. S-a incheiat un contract intre o firma privata si Consiliul local pt construirea unor blocuri. Terenul a fost concesionat firmei pe durata ... (vezi toată discuția)
Preluare auto administrator bondarino bondarino Buna seara, sunt administrator unic pe firma mea si as dori s-o inchid, insa dupa ce rezolv cu masina, s-o transfer din firma pe numele meu. Este integral ... (vezi toată discuția)