avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Preluare auto administrator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Preluare auto administrator

Buna seara,
sunt administrator unic pe firma mea si as dori s-o inchid, insa dupa ce rezolv cu masina, s-o transfer din firma pe numele meu. Este integral amortizata, un Matiz din anul 2013.
in acest sens, va rog sa-mi comunicati care este procedura legala de inmatriculare pe numele meu.
multumesc
Cel mai recent răspuns: bondarino , utilizator 10:16, 27 Ianuarie 2016
Dupa radierea firmei, masina va intra in proprietatea dvs. ca asociat unic al acesteia. Este documentul prin care deveniti proprietar ca persoana fizica si, in vbaza lui, o inregistrati la Politie si Primarie.
am inteles ca lichidarea firmei si radierea ei dureaza si costa mai mult daca am active.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa imposibila de mediu pt masina amortizata pe firma care nu mai are activitate pavelb pavelb Am o intrebare pt cine poate sa raspunda, sa va spun problema: 1. Am o masina pe firma total amortizata. 2. Nimeni nu mi-o cumpara pt ca este anul de ... (vezi toată discuția)
Lichidare , radiere firma mihailcostache mihailcostache Buna seara, Am o firma ( un S.R.L cu asociat unic)care are activitatea suspendata din mai 2010. Mentionez ca nu am nici o datorie (ANAF sau altii), as vrea ... (vezi toată discuția)
Patrimoniul firmei radiate PANFILE CONSTANTA PANFILE CONSTANTA Am avut o firma care a fost radiata in luna aprilie 2013. Firma a ramas cu un autoturism achizitionat in 1994,amortizat total. Acum doresc sa o duc la fier ... (vezi toată discuția)