avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Declaratie fiscala pentru 2010
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Declaratie fiscala pentru 2010

In anul 2010 am realizat venituri astfel:
- 4 1/2 luni salariu la o societate comerciala
- 1 1/2 luni somaj
- 6 luni salariu la alta societate comerciala
As dori sa-mi spuneti daca trebuie sa depun vreo declaratie fiscala pana la 16 mai 2011 privind veniturile realizate, in baza fiselor fiscale primite de la cele doua societati comerciale.Pentru perioada de somaj nu am primit nicio fisa fiscala.
Multumesc anticipat pt.raspuns
Cel mai recent răspuns: danaluas , utilizator 15:14, 9 Mai 2011
Datorită faptului că aţi lucrat la 2 societăţi diferite aveţi obligativitatea depunerii declaraţiei pe venitul global însoţită de xerocopii după cele 2 fişe fiscale primite.
De fapt este o intrebare.
Care este formularul de declaratie pe care trebuie sa il completez avand in vedere ca am incasat salar la aceasi firma dar pe langa salar am castigat si ca agent de asigurari la o firma si am primit indemnizatie pentru participarea la o comisie de examen?
Pe net am gasit mai multe tipuri de documente Declaratie 200 dar diferite ca si continut.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de venit global Dana_2006 Dana_2006 Buna ziua, As vrea sa stiu daca am obligatia depunerii declaratiei de venit global pe anul 2004. Mentionez ca am lucrat tot anul la acelasi angajator si ... (vezi toată discuția)
Ce venituri se declara? corinana corinana Buna ziua. Am si eu o intrebare. In anul fiscal 2009 am realizat mai multe tipuri de venituri si nu sunt sigur care dintre ele trebuie trecute in declaratia de ... (vezi toată discuția)
Asociatii(administratori ai societatii)pot beneficia de indemnizatia de somaj? gbranzoi gbranzoi O societate comerciala isi suspenda activitatea temporar pe o perioada de 2 ani la ONRC.Societatea are angajati printre altii si doi salariati care sunt in ... (vezi toată discuția)