avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare irevocabila - Inalta Curte de Casatie si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare irevocabila - Inalta Curte de Casatie si Justitie

Buna ziua,

Am un proces la ICCJ, la care curtea mi-a dat drept de castig, solutia fiind mentionata "Irevocabila".
Pentru a obtine hotararea mai trebuie sa fac vreun demers? Si alta intrebare pentru cunoscatori: cat dureaza pana voi intra in posesia hotararii definitive si irevocabile?
Avand in vedere ca pentru un proces de 2 lei se primesc termene de 1 an, ma gandesc cu groaza ca desi am castigat mai trebuie sa astept cine stie cat timp pentru a oficializa decizia favorabila.

Multumesc anticipat!

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:02, 4 Mai 2011
hotararea irevocabila nu se comunica.
partea interesata face cerere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand devine irevocabila o hotarara judecatoreasca? de cand devii proprietar al unui imobil retrocedat? nu cumva de la hotararea celei mai inalte instante? costinudrea costinudrea buna seara, am o problema cu statul roman- prin cei de la taxe si impozite. in 2009 familia mea a deschis o actiune judecatoreasca impotriva unei hotararia ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune 30 de ani teren bucuresti tibors tibors Mai exista cale de atac dupa pronuntarea unei Hotarari de catre I.C.C.J. Bucuresti hotarare care imi este favorabila ca proprietar al terenului ? Deja se ... (vezi toată discuția)
Hotarari judecatoresti definitive si irevocabile neexecutate de functionari publici pin pin Buna ziua, va supun atentiei urmatoarele: Am obtinut 2 hotarari judecatoresti definitive si irevocabile una privind suspendarea executarii unui act ... (vezi toată discuția)