avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA chiria este puurtatoare de TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

chiria este puurtatoare de TVA?

Buna ziua. Stiam ca, chiria nu este purtatoare de TVA. Sunt o soc. platitoare de TVA si care nu mai am alte venituri, decât cele din închiriere dar am cheltuieli de întretinere si administrare a spatiului închiriat care sunt purtatoare de TVA. Nu mai am din ce sa-mi deduc TVA-ul, mereu trebuie sa depun cerere de recuperare TVA (peste suma de 5.000 lei) sau pot percepe TVA la chirie, ca sa am si un venit purtator de TVA si atunci reglez TVA de la furnizori?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:46, 7 Mai 2011
este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie fara tva companie cu mai multe spatii danileo danileo Buna ziua, Avem o firma platitoare de tva care detine mai multe cladiri de birouri, facturand normal cu tva chiria catre chiriasi. Este posibil sa avem ... (vezi toată discuția)
Tva chirie marius1p marius1p buna seara. Am un spatiu inscris pe srl platitoare de tva si este dat in chirie unei sc tot platitoare de tva. Intrebarea este: Eu cand emit factura lunara ... (vezi toată discuția)
Tva zako zako Detin o firma neplatitoare de TVA.Este corect ca pentru spatiul inchiriat sa platesc TVA? (vezi toată discuția)