avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale MANDATAR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

MANDATAR

As dori sa imi spuneti daca sau ce riscuri am ca persoana fizica in cazul in care as fi mandatarul unei firme acuzate de moartea a doua persoane , (firma efectua niste lucrari la un bloc si doua persoane locatare al acelui bloc s-au asfixiat)
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 14:42, 4 Mai 2011
Ca mandatar puteti sa va adresati unui avocat ca sa apere interesele firmei..:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de contabilitate poate sa fie si cenzorul asoc. de prop? MariusGheorghe MariusGheorghe Buna seara, Ca presedinte de bloc am angajat o firma de contabilitate pentru servicii de management fianciar si servicii contabile, inclusiv intocmirea listei ... (vezi toată discuția)
Reziliere cu daune interese, diminuarea chiriei, obligatia de a face ? avb_grup avb_grup Buna ziua, In iulie 2007 am semnat in calitate de locatar persoana juridica un contract de locatiune cu un locator persoana fizica.Acesta, printre altele, ... (vezi toată discuția)
Termeni si conditii Garname Garname As dori sa stiu cine se poate ocupa de redactarea termenilor si conditiilor pentru o firma de servicii, in acord cu legislatia in vigoare, dar si cu interesele ... (vezi toată discuția)