avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubire - accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubire - accident rutier

In urma unui accident rutier soldat cu vatamare corporala din culpa, la finalul a doi ani de judecata, nu am ajuns la o intelegere cu inculpatul, pe parte civila. Inculpatul doreste incheierea unei intelegeri si plata unei sume de bani in fata unui notar. Intrebarea pe care v-o adresez este urmatoarea: acceptul meu si semnarea actului notarial ar putea sa aiba repercursiuni asupra mea, in principal din partea societatii de asigurari, in conditiile in care societatea de asigurari m-a despagubit pentru avaria autovehiculului.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:00, 4 Mai 2011
In momentul in care ati incasat despagubirea ati semnat ca nu mai aveti pretentii banesti de la respectiva societate de asigurare. Aceasta declaratie se refera strict la dauna produsa autoturismului. Nu are nicio legatura cu intelegerea cu inculpatul. O asemenea intelegere duce la incetarea procesului penal.
In afara despagubirii daunelor produse la autovehicul ce alte daune ati mai solicitat? Daca ati solicitat tot daune materiale pt masina e una si daca ati solicitat daune pt vatamare corporala, spitalizare sau daune morale este altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca in caz de deces marag68 marag68 tatal meu a decedat in urma unui accident auto produs in luna martie a acestui an. Masina a fost condusa de unchiul meu si deoarece avea atat rca cat si casco ... (vezi toată discuția)
Daune morale in caz de accident cu vatamare corporala din culpa. ovidiusimion ovidiusimion Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta de a ma ajuta cu cateva informatii si sfaturi in cazul unui accident soldat cu vatamare corporala din cupla. In ... (vezi toată discuția)
Daune morale accident rutier Allexandru Allexandru am fost victima unui accident rutier,inculpatul avea o alcoolemie de 1,50 in sange,am fost despagubit de firma de asigurari unde avea el RCA si acum el vrea sa ... (vezi toată discuția)