In urma unui accident rutier soldat cu vatamare corporala din culpa, la finalul a doi ani de judecata, nu am ajuns la o intelegere cu inculpatul, pe parte civila. Inculpatul doreste incheierea unei intelegeri si plata unei sume de bani in fata unui notar. Intrebarea pe care v-o adresez este urmatoarea: acceptul meu si semnarea actului notarial ar putea sa aiba repercursiuni asupra mea, in principal din partea societatii de asigurari, in conditiile in care societatea de asigurari m-a despagubit pentru avaria autovehiculului.
In momentul in care ati incasat despagubirea ati semnat ca nu mai aveti pretentii banesti de la respectiva societate de asigurare. Aceasta declaratie se refera strict la dauna produsa autoturismului. Nu are nicio legatura cu intelegerea cu inculpatul. O asemenea intelegere duce la incetarea procesului penal.
In afara despagubirii daunelor produse la autovehicul ce alte daune ati mai solicitat? Daca ati solicitat tot daune materiale pt masina e una si daca ati solicitat daune pt vatamare corporala, spitalizare sau daune morale este altceva.