avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributia individuala de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributia individuala de sanatate

lucrez la o societate care are salariati asigurati la diferite case de sanatate din tara;pana acum, pentru fiecare dintre acesti salariati trebuia sa trimit lunar,la casele de asigurari de sanatate din judetele pe raza carora domiciliau, anexele 1A,1B,1C. As vrea sa stiu daca,odata cu declaratia unica 112, acest lucru se face de catre ministerul de finante care directioneaza contributia individuala acolo unde se mentioneaza in declaratie , sau in continuare trebuie trimise anexele respective la fiecare casa de asigurari de sanatate,functie de domiciliul salariatului.
Cel mai recent răspuns: Diana Ionela Timoscov , Contabil 22:47, 4 Mai 2011
Din câte ştiu la casa de sănătate nu se mai primesc declaraţii.Dacă depuneţi declaraţia 112 rezultă clar casa de sănătate la care este asigurat salariatul şi atunci ministeul sper că va redirecţiona sumele la casele de asigurări de sănătate aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare maedic de familie pt. angajata insarcinata!! colombina colombina Ajutor dragii mei, m-am impotmolit. Deci;),sint angajata in Bucuresti cu norma de 8 ore, cu stagiul de cotizare normal, indeplinesc toate conditiile si,ne-am ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 loredana.m loredana.m Data post: Vineri, 7 Mai 2010, 19:57 Subiect: declaratia 200 Buna seara, am un depozit pe care l-am inchiriat unei societati comerciale cu 1000lei. ... (vezi toată discuția)
Depunere certificate medicale pentru angajati domiciliati in alt judet ana55 ana55 SC are sediul social intr-un judet,iar un angajat are domiciliul in alt judet.Acesta are concediu medical,unde se va depune CM,la care Casa de asigurari de ... (vezi toată discuția)