avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cursuri platite de primarie!!!!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cursuri platite de primarie!!!!!!!!

in urma cu cateva luni am fost trimis de primaria in care i mi am domiciliul la un curs de perfectionare la prefectura din judetul Arges in urma caruia trebuia sa ma angajez pe un post de dezvoltare regionala.dupa terminarea cursului mi sa emis o factura de plata a cursului pe care primaria nu vrea sa mi o achite spunand ca nu s angajat.(mentionez ca inca nu m au angajat pe post , factura este emisa pentru primarie , si ca am mai participat la un curs acum 8 luni pe care au platit o atunci! ) intrebarea mea este ?cum scap din incurcatura asta????
Cel mai recent răspuns: Andrei Rosu , 21:52, 1 Iulie 2008
Aveti un contract intre dvs. si primarie in acest sens? Cheltuielile primariei trebuie justificate, asta e adevarat.
Dar, dupa cum spuneti, acea factura este emisa pentru primarie, asa incat nu vad de ce sa va faceti probleme.
multumesc mult!!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un sfat. mama mea a decedat ... Natalia1234 Natalia1234 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Mama mea a decedat anul acesta si cand am facut demersurile pentru certificatul de mostenitor am avut parte de ceva ... (vezi toată discuția)
2 titluri de proprietate pe acelasi teren buna ziua. va rog sa ... Natalia1234 Natalia1234 2 titluri de proprietate pe acelasi teren Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Mama mea a decedat anul acesta si cand am facut demersurile pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme teren arabil luputinel luputinel Dupa ce am trimis adeverintele+cerere de eliberare titlu de proprietate La primatie am primit dupa 3 luni copie dupa titlul de proprietate +un document ce ... (vezi toată discuția)