avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... numar de rol(completare la sub.AMENDA)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

numar de rol(completare la sub.AMENDA)

in 2007 am luat o amenda de circulatie,pe care am achitat-o a doua zi la un of.postal.Acum am primit o instiintare precum ca nu este platita.Chitanta nu o mai am .Am fost la OP si mi s-a spus ca chitantele nu se pastreaza decat maxim 2 ani.Acum cum mai pot sa fac dovada platii?Ma gandesc ca poate acei bani au fost inregistrati intr-un cont pe undeva.Nu!?Nr de rol unic ma poate ajuta cu ceva?

Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:42, 4 Mai 2011
Discutia se continua aici:www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie achitata in contul altei institutii locale. cristinaurian cristinaurian Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat. Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)
Dovada platii amenzii contraventionale bz50rin bz50rin in 2007 am primit o amenda de circulatie pe care am platit-o a doua zi.Astazi am primit o instiintare de plata si o somatie precum ca nu am platit-o.Din ... (vezi toată discuția)
Procedura fiscala prescriere amenda circulatie negoro2002 negoro2002 Buna ziua, M-am trezit in situatia neplacuta de a avea poprire pe cont pentru o amenda din 2007, pe care am achitat-o in termen de 48 de ore la CEC si pentru ... (vezi toată discuția)