avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social

Daca se skimba sediul social, trebuie reactualizat actul constitutiv?
Cel mai recent răspuns: Cristina Burtan , Avocat 21:13, 20 Iulie 2011
Da, trebuie reactualizat in baza hotararii adunarii generale a asociatilor sau a asociatului unic, dupa caz.
Se va face si un contor de cuvinte?
Da, se face si un contor de cuvinte, se va depune si CUI-ul original, precum si ceritficatele constatatoare aferente sediului social.
sa nu uitati de certificatul de sediu, care se obtine de la Administratia Financiara de sector aferenta noului sediu.
nu, nu se face contor de cuvinte. recent am schimbat sediul firmei la alta adresa si am trecut prin o multime de furci caudine dar nu mi s-a solicitat contor de cuvinte.

Alte discuții în legătură

Schimbare certificat de inregistrare in cazul mutarii sediului oltianu oltianu Buna ziua! Poate sa-mi spuna cineva care sunt actele necesare schimbarii certificatului de inregistrare in cazul mutarii sediului in acelasi sector ? Care ... (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbare sediu Altheea Altheea Buna ziua, In cazul schimbarii sediului unei firme, persoana care depune actele la Registrul Comertului are nevoie de procura speciala legalizata data de cei ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru srl-d nou robert_11 robert_11 Buna ziua. Doresc sa declar un punct de lucru pentru o societate pe care urmeaza sa o infiintez. Dupa ce am declarat sediul social la ANAF, si m-au pus sa ... (vezi toată discuția)