avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de mediu - rezervoare mobile
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de mediu - rezervoare mobile

Buna ziua!
Am urmatoarea intrebare:
- in situatia in care o societate de transport achizitioneaza rezervoare de motorina mobile pt a depozita combustibilul necesar aprovizionarii camioanelor proprii (societatea nu comercializeaza combustibil si nici nu are ca obiect de activitate comertul cu combustibil) ,care sunt autorizatiile de mediu necesare dupa achizitionartea acestora, in cazul in care este nevoie de autorizatii si care este baza legala unde se specifica acest lucru?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Amplasare rezervor combustibil - societate comerciala ariana03 ariana03 Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: - in situatia in care o societate de achizitioneaza rezervoare de motorina mobile pt a depozita combustibilul necesar ... (vezi toată discuția)
Deducere tva Cimss Cimss Buna ziua, As avea si eu o intrebare : se deduce tva-ul de pe bonurile de combustibil ( benzina si motorina ) folosite pentru utilajele ( excavator, pompe ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator serida serida Buna ziua, Am o locatie in care depozitez combustibil de tip: motorina, benzina si uleiuri.Aceste produse sunt folosite doar in interes propriu, nu se ... (vezi toată discuția)