avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inspector Resurse Umane pentru Revisal ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inspector Resurse Umane pentru Revisal ?

As dori sa stiu daca pentru transmiterea registrului salariatilor persoana trebuie sa fie calificata in resurse umane ? Ce conditii trebuie sa-ndeplineasca firma respectiv persoana care se ocupa cu transmiterea Revisal ?
Cel mai recent răspuns: mirusaby , utilizator 10:48, 11 Mai 2011
Persoana respectiva trebuie sa detina calificare/specializare/perfecţionare în domeniul resurselor umane şi cunoştinţe de operare a calculatorului la nivel de utilizator.


Multumesc pentru raspuns, dar ce facem cu firmele care au intre 1 ,si 5 angajati (ex) din care nici unul nu are asa calificare, pana acum contabila cu care avea contract se ocupa cu aceasta transmitere Revisal, ce facem in continuare ?? Nu intentionam sa apelam la alt serviciu extern (nu ne permitem !!)
S-a aprobat ordinul? Ca eu nu l-am gasit...
contabil20 a scris:

S-a aprobat ordinul? Ca eu nu l-am gasit...


Nu este un ORdin , ci un proiect de HG care inca nu a fost aprobat in sedinta de guvern....

@ TANTY
daca se adopta acel proiect de HG sunt doua variante : fie angajati pe cineva care indeplineste conditiile prevazute de HG, fie externalizati acest serviciu.
De asemenea, exista posibilitatea ca unul dintre angajati sa faca astfel de cursuri si apoi desemnat pentru aceste operatiuni.
persoana care raspunde de Revisal, conform proiectului de guvern, ramane pe functia care o are momentan sau va trece pe functia de inspector res.umane?

Alte discuții în legătură

Revisal 2011 carmenghe carmenghe Daca am studii economice superioare, mai trebuie sa urmez un curs de specializare resurse umane? (vezi toată discuția)
Ce curs este acreditat pentru revisal? daniela_a daniela_a am auzit ca, mai nou, nu vom putea depune revisalul daca nu avem o anumita batalama. despre ce e vorba? (vezi toată discuția)
Revisal camicami camicami Cat de important este sa apelam la o persoana calificata in resurse umane incepand cu 01.08.2011 , chiar daca HG.500/2011 nu mai prevede acest lucru ca fiind ... (vezi toată discuția)