avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

inm

buna ziua. as dori daca se poate sa ma informati cat sunt taxele aproximativ la institutul national de magistratura. sunt taxe anuale? si in principiu cat ma costa cei 2 ani la INM si cu carti.. aproximativ tot ce mi trebuie. fara chirie. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: maria20 , utilizator 21:34, 5 Mai 2011
Taxa ai la înscrierea la examen. Apoi, pe perioada INM-ului nu plăteşti taxe, dimpotrivă, eşti plătit, ai o bursă lunară. În privinţa cărţilor, ai o bibliotecă destul de ok la INM. Dacă prinzi loc în cămin, te-ai scos şi în privinţa cazării, în condiţii decente. Baftă!
va multumesc mult pentru raspuns si dumneavoastra succes in cariera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relocare in caz de rezidenta in alt judet al magistratului stagiar Iulian81 Iulian81 Va salut! Dupa cei 2 ani de stagiu la INM cei 3 ca magistrat stagiar se pot exercita la judecatoriile din judetul in care domiciliaza magistratul stagiar? ... ... (vezi toată discuția)
Auditor de justitie incube incube salut! are cineva idee care este indemnizatia unui auditor de justitie akum? (vezi toată discuția)
Drept.admitere magistratura any_eladia any_eladia am si eu nevoie de putin ajutor.....dk se poate ..bineinteles. nu prea am timp de mers la biblioteca,dar m-am inscris la magistratura,am nevoie de ... (vezi toată discuția)