avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ajutor!Problema matematica logica!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ajutor!Problema matematica logica!

Un batrin avea 12L de vin pe care vroia sa-i imparta in 2 bidoane in mod egal,dar avea 2 bidoane de 7L si respectiv 10L.Cum facea?
Va rog daca stiti cum se rezolva aceasta problema miine nu o sa luam nota mica la mate:)
Multumesc anticipat.
Emilia Popa

Alte discuții în legătură

Mostenire mireille35 mireille35 buna ziua.as dori si eu sa aflu dc ceea ce mi se intimpla e corect din punct de vedere legal si dc nu cum pot actiona pt a mi se face dreptate.parintii mei au ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu probleme salmirox salmirox In urma unui proces de partaj s-a stabilit ca partile s-au inteles sa vanda apartamentul si sa imparta banii in mod egal. Procesul a fost deschis de sot ... (vezi toată discuția)
Asociatii proprietari Petrovici Simona Petrovici Simona S-au schimbat usile de acces de la scarile blocului. Pe lista de intretinere si chiar inglobata in intretinere, a fost afisata contributia fiecarei ... (vezi toată discuția)