avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament cu probleme

In urma unui proces de partaj s-a stabilit ca partile s-au inteles sa vanda apartamentul si sa imparta banii in mod egal. Procesul a fost deschis de sot deoarece vroia cota 100%. Cand a inteles care este situatia a suspendat procesul in vederea intelegerii sa-l vindem si sa luam cote egale. In momentul de fata eu locuiesc in apartament cu fata care este majora , sotul fiind evacuat la divort din 1996.
Problema este urmatoarea , nu ne intelegem la ce pret sa-l vindem , el vrea sa-l vanda foarte mult sub pret iar eu in functie de piata m-am orientat la cel mai mic pret posibil acceptabil real. Am inscris apart si la o agentie imobiliara. El este interesat sa ia cit mai repede niste bani .
Intrebarea mea este : Poate sa ma forteze cu avocatul lui sa-l vand la un pret subvaloarea lui? Poate sa ma forteze sa grabesc vanzarea, sub pretextul suspendarii procesului intelegand de acolo ca mi-a facut un mare bine ca nu mai vrea 100% desi nici o lege nu i-a dat dreptate ?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 11:00, 10 Mai 2011
Nu va poate obliga nimeni sa semnati un contract de vanzare-cumparare pe care il considerati dezavantajos. Nu va dati consimtamantul si punct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unul dintre proprietari vrea sa vanda apartamentul ina_enache ina_enache Buna ziua. Vin si eu cu o mare dilema din familie. Socrii mei au un apartament si au roluri diferite. Nu sunt divortati si nici nu vor sa devorteze dar ... (vezi toată discuția)
Implicatiile si complicatiile unui divort ina_enache ina_enache Buna ziua Am si eu o intrebare legata de un divort cu partaj. As dori sa stiu la cat se ridica toate costurile aferente si cam cat poate dura procesul. La ... (vezi toată discuția)
Viitor mostenitor, poate face promisiune de vanzare a imobilului ? sorel_789 sorel_789 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament, al carei proprietara este foarte bolnava si nu doreste sa il vanda pana la moartea ei. Sotul si copiii ar vrea ... (vezi toată discuția)