avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita - obligatia de a construi un zid
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita - obligatia de a construi un zid

in urma unui proces am fost obligat sa fac un zid de granituire intre proprietatea mea si a vecinului 2 nov 2010 ( nu am avut termen de executie ). In 2 feb 2011 am primit citatie de executare silita . Am facut cotestatie si a fost resinsa . In 20 apr 2011 sa icheiat ex. Daca fac recues ce sanse credeti ca as avea Va mulumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
denis marian, utilizator

Alte discuții în legătură

Somaj remus22c remus22c daca am lucrat 18 luni din care 15 la 4 ore si 3 luni la 8 ore am dreptu la somaj (vezi toată discuția)
Apel la executare silita castigata Bogdan84 Bogdan84 Buna ziua si scuze daca deranje cu aceasta problea care este in feluel urmator incerc sa eplic cat mai pe scurt Am avut un credit nu la-ma mai achitat banca ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu emis inainte de judecarea contestatiei? ma poate lamuri cineva? antibibita antibibita Am si eu un caz pe care as vrea sa vi-l prezint, poate stie cineva ce pot face pentru rezolvarea acestuia. Este vorba de un proces verbal de contraventie ... (vezi toată discuția)