avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apel la executare silita castigata
Discuție deschisă în Executare silită

Apel la executare silita castigata

Buna ziua si scuze daca deranje cu aceasta problea care este in feluel urmator incerc sa eplic cat mai pe scurt
Am avut un credit nu la-ma mai achitat banca ma executat silit am facut cotestatie la acea executare pe motiv ca acesta sa prescris ,( de la ultima plata a ratei si pana am primit istitare ca ma executa silit au trecut 9 ani suma pe care o am acum de plata este de 3 ori mai mare decat creditul initial ) aceasta cotestatie am castigato in instanta dupa 5 luni de la data incheieri procesului cu banca am primit de la tribul o hartie precum ca acestia au facut apel .
Rugainte daca este cineva care ma poate ajuta
multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 25 Februarie 2017
Va poate ajuta doar un avocat cu o consultatie sau daca il angajati pt a va reprezenta in proces.Alt ajutor nu aveti cum sa primiti decat eventuale incurajari,aveti sanse sa castigati dar si ceva sanse sa pierdeti.Fara a studia cineva sentinta pronuntata de instanta,motivele de apel formulate de partea adversa nu ne putem da cu parerea,este ca si cum cereti un sfat unui doctor fara ca acesta sa va consulte,fara sa-i puneti la dispozitie analize,acte medicale etc.Succes.
danafotol a scris :
Buna ziua,

Aflati cand a fost comunicata cererea catre ei si aflati daca sunt in termen sa faca apel. Faceti intampinare si cereti respingerea cererii bancii fie pe baza exceptiei tardivitatii, daca e cazul, fie pt motivele pt cazre ati castigat pe fond. Apelati la un avocat daca nu va descurcati.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie termen - contestatie executare vali70 vali70 In anul 2008 am luat un credit de la un IFN la care nu am platit decat 2 rate - nu am vrut sa mai platesc deoarece au marit rata si cand le-am cerut ... (vezi toată discuția)
De cand curge termenul de prescriere a exec. silite a hot jud dumitru2000 dumitru2000 Personal consider ca termenul de prescriptie a executarii silite a unei hot jud curge de la data la care aceasta poate pusa in executare. In speta, hot data ... (vezi toată discuția)
Executarea silită aristica1957 aristica1957 Am primit o instintare de la un executor judecătoresc de poprirea pentru un credit de nevoi personale din anul 2008 pentru care am platit câteva rate, apoi ... (vezi toată discuția)