avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte ci
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte ci

in scurt timp urmeaza sa-mi schimb cartea de identitate,dar sunt in proces de divort asa ca nu am certificatul de casatorie,dosarul este pe rol cum trebuie procedat,va rog?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:19, 5 Mai 2011
intrebati la SPCLEP din orasul d-voastra; ati putea depune un certificat de grefa, de exemplu.
avocat Cristina Popescu
pt ca va lipseste actul de casatorie, veti face carte de indentitate provizorie.
mai exista posibilitatea sa faceti cerere la judecatorie sa va elibereze certificatul de casatorie. il veti inapoia la urmatorul termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Re-eliberare acte de identitate Vivian Ingrid Vivian Ingrid Buna seara! Sotul meu mi-a luat certificatul de casatorie, certificatul de nastere al fiicei noastre minore si cartea de identitate pentru a nu putea ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate fara certificatul de casatorie - se poate? irinabob irinabob buna ziua,ptr ca mi-a expirat cartea de identitate si nu am certificatul de casatorie (fiind pe rol dosarul ptr divort),am mers la tribunal si am facut cerere ... (vezi toată discuția)