avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

trebuie sa angajez pe cine in functia de mecanic sef pe u vapor pestaurant si nu stiu ce salariu nsa-i pun pe contract .va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 6 Mai 2011
Salariul minim este de 670 lei , la care puteti adauga coeficientii de ierarhizare prevazuti de CCM la nivel de unitate sau la nivel de ramura de activitate.
multumesc i-mi puteti spune si coeficientul?
RACF a scris:

multumesc i-mi puteti spune si coeficientul?


Din ceea ce ati mai postat pe forum , ar reiesi ca obiectul de activitate al angajatorului s-ar include in domeniul constructii , in acest sens avem :
1. Salariul minim brut de baza in sectorul constructii este de 700 lei/luna, incepand cu 1.01.2011.

2. Coeficientul de ierarhizare este de 1,2 ...
nu obiectul de activitate este restaurant iar salariatul este incadrat ca sef mecanic fluvial.
RACF a scris:

nu obiectul de activitate este restaurant iar salariatul este incadrat ca sef mecanic fluvial.


Este vorba despre obiectul de activitate al angajatorului ? .. sef mecanic fluvial intr-un restaurant ca si angajat ...:-/

Alte discuții în legătură

Salar minim pe economie ptr agent turism atalinna atalinna Care este salarul minim pe economie ptr un agent de turism cu studii superioare angajat la o agentie de turism touroperatoare cu contract de 4h?Multumesc. (vezi toată discuția)
Salar minim 2011 pe economie ptr cei cu studii superioare atalinna atalinna Buna ziua.Va rog sa imi precizati care este salariul minim pe economie ptr cei cu studii superioare.Am inteles ca din 2011 sunt o serie de modificari in acest ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza brut lunar pt.un necalificat gabitza1980 gabitza1980 cu ce salariu poate fi angajat un necalificat, o persoana cu studii medii si o persoana cu studii superioare? (minim) (vezi toată discuția)