avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu de baza brut lunar pt.un necalificat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu de baza brut lunar pt.un necalificat

cu ce salariu poate fi angajat un necalificat, o persoana cu studii medii si o persoana cu studii superioare? (minim)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 16 Septembrie 2011
In prezent, la nivel de tara este reglementat numai salariul minim brut pe economie : 670 lei.

In anumite ramuri de activitate , de exemplu - constructii, transporturi , turism etc. , acesta are o valoare mai mare si la care se aplica coeficienti de ierarhizare.

De la 01.01.2011 nu mai avem CCMN, astfel incat coeficentii de ierarhizare acre erau prevazuti intr-un astfel de CCM sa se aplice obligatoru pentru toţi salariaţii încadraţi în unităţile din ţară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la salariul minim, conform noului cod al muncii arakys arakys Va salut! Doresc sa aflu care este salariul minim pe economie pentru un loc de munca calificat, la patron. Deasemenea vreau sa stiu ce lege stabileste/obliga ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pentru studii superioare in domeniul privat Eulaura Eulaura Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire! Care este noul salariu pentru studii superioare in mediul privat? Astazi ne-au fost prezentate noile contracte de ... (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare epifanie epifanie Buna seara .Sant administrator al unui SRL cu capital privat al unei comune .Trebuie sa angajez o contabila ce are studii superioare..Ce salariu pot sa-i dau ... (vezi toată discuția)