avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parcarea de la bloc - probleme intre locatari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parcarea de la bloc - probleme intre locatari

as dori sa ma ajutati cu niste raspuunsuri la unele nelamuriri:locuiesc intr-un bloc turn iar la parterul blocului functioneaza printre altele si o ceasornicarie,atat eu cat si o parte dintre locatari avem probleme cu doamna care are in locatie acest spatiu.nefiind indeajuns de multe locuri de parcare mai parcam masinile langa zidul blocului fiind nevoiti sa`i acoperim cam 30 cm din vitrina.ea devine recalcitranta ne injura ne arata obscenitati,am gasit masinile zgariate ,cauciucuri taiate ne rade in nas recunoscand ca si`a pus copii sa faca aceste lucruri dar ca nu avem ce sa`i facem pt ca nu avem martori.am chemat politia in 2 randuri (ultima data acu 3 zile) pt ca acu s`a aruncat in fata masinii sa nu parchez acolo,dar domnii care au venit la fata locului ne`au invitat la sediul politiei si ne`a amendat pe amandoua pt ca dupa spusele lor am fi tulburat ordinea publica,am refuzat sa semnez acest proces verbal pt ca nu mi se pare ca domnii ar fi facut o ancheta corecta multi din vecini au patit acelasi lucru cu ea si sunt gata sa mearga la politie sa dea declaratie dar domnul politist spune ca pe el nu`l intereseaza acest lucru si nu am decat sa contest unde vreau amenda si daca vrea el va pune maximul amenzii pt ca a fost dragut si a pus acum minimul.inca ceva i`am demonstrat cu probe video ca poate parca acolo orice masina numai masinile locatarilor nu vrea dumneaei sa le lase ca spune ea nu se poate concentra la munca,parcand acolo nu i`am blocat calea de acces in unitate.va rog sa imi spuneti ce pot face cu amenda si cui trebuie sa ma adresez
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 20:58, 5 Mai 2011
In termen de 15 zile de la comunicarea PV aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! locuiesc într-un bloc cu parcare privata cu bariera. ... Bungee Bungee Bună seara! Locuiesc într-un bloc cu parcare privata cu bariera. Locul meu de parcare (pt care detin cf) este obstructionat mereu de către vecinul care ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)
Ce fac in cazul unei amenintari? S.M.C. S.M.C. Buna ziua! Locuiesc in Militari Residence, jud Ilfov, foarte aproape de Metro Militari si dimineata, eu si sotul meu plecam la serviciu si unde mai avem treaba ... (vezi toată discuția)