avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Locuiesc într-un bloc cu parcare privata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Locuiesc într-un bloc cu parcare privata cu bariera. ...

Bună seara! Locuiesc într-un bloc cu parcare privata cu bariera. Locul meu de parcare (pt care detin cf) este obstructionat mereu de către vecinul care parchează 2 masini: una pe locul lui de parcare și cea de-a doua în spatele mașinii lui, dar pe diagonala, a.i. ocupând o mare parte din calea de acces către locul meu de parcare. I-am lăsat numeroase mesaje pe telefon, am întrebat și șeful de scara cum sa procedez și efectiv nu am primit un răspuns concret. Nu știu dacă este proprietar sau chiriaș dar normal e ca fiecare locatar sa își ocupe propriul loc de parcare și atât. Dacă am avea cu toții mai multe mașini nu am avea loc de manevra în restul parcării. Situația este f neplăcută. Cum se poate rezolva situația aceasta? Poate sa intervină politia sa-i dea amenda, fiind curte privata?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 13:26, 8 Noiembrie 2022
Seful d escara nu are competenta sa se implice in solutionare diferend intre 2 locatari
Sesizati official politia rutiera
Credeam ca șeful de scara/administratorul îmi poate da mai multe detalii legate de spatiul comun al curții, adica ce se intampla daca este folosit in mod abuziv spatiul comun, poate exista vreun regulament in acest sens, sau măcar sa îmi spuna dacă acest domn ce parchează a doua masina este sau nu proprietar în bloc, însă nu mi-a dat detalii. Cat despre politia rutiera, nu știu dacă intervine într-o curte privata, care nu e spațiu public..
Mulțumesc pt raspuns, oricum.

ynocentta a scris:

Seful d escara nu are competenta sa se implice in solutionare diferend intre 2 locatari
Sesizati official politia rutiera

Blocați și dumneavoastră prima mașină parcand în spatele lui în locul unde parchează a doua mașină.Veti avea o discuție în mod sigur atunci.Doar așa merge.
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2022
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare privata strain blocand intrarea Sergiu_Marian Sergiu_Marian Salut, este vorba de o parcare la un bloc, si avem bariera care restrictioneaza accesul la parcarea privata din spatele lui. Din cand in cand tot apare un tip ... (vezi toată discuția)
Asfaltare parcare privata platita de toti locatarii buna ziua locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri ... Petru Cristofor Petru Cristofor Buna ziua Locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri de parcare private (cumparate de locatari). Parcarea este a condominiului, asa am inteles, ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)