avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare privata strain blocand intrarea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare privata strain blocand intrarea

Salut, este vorba de o parcare la un bloc, si avem bariera care restrictioneaza accesul la parcarea privata din spatele lui. Din cand in cand tot apare un tip cu o masina si efectiv blocheaza parcarea, in sensul ca dupa bariera, pe stanga, sunt parcari, si masini parcate, si el parcheaza undeva pe dreapta, toata calea avand 3m, el parcand face calea sa fie undeva la 1.5-2, si toata lumea trece la limita cu masina. Am sunat la politia locala, la politia normala, la administratie, Toata lumea mi-a spus ca nu are ce sa faca, doar in instanta se poate actiona impotriva individului. Doar ca faza e ca sunt si altii care parcheaza acolo, nu e doar unul. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: stefanelul , utilizator 12:04, 3 Mai 2020
sigur că poliția poate aplica amenzi.
puteți face și o sesizare la Primărie pentru a monta stâlpi sau alt sistem care să facă imposibilă parcarea în acel loc.
Blocheaza parcarea pe proprietate privata, in interior, nu stiu daca intervine primaria, e bloc privat...
acolo (”undeva pe dreapta”) unde oamenii aceia parcheaza si blocheaza iesirea Dvs. este tot proprietate privata?
Da

Geanina DRIAN a scris:

acolo (”undeva pe dreapta”) unde oamenii aceia parcheaza si blocheaza iesirea Dvs. este tot proprietate privata?


Cred ca se refera la spatiul care este inainte de bariera si de parcarea privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, detin un loc de parcare in proprietate privata aflat ... diablo diablo Buna seara, Detin un loc de parcare in proprietate privata aflat in jurul blocului in care locuiesc si am un vecin (cel din dreapta) pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)
Asociaţia de proprietari poate bloca roţi în parcarea privată a blocului? maximiljen maximiljen Bună seara, Mă interesează ce spune legislaţia în cazul expus pe scurt în titlu. Pe larg întrebarea este: Asociaţia de proprietari a blocului ... (vezi toată discuția)
Bună seara! locuiesc într-un bloc cu parcare privata cu bariera. ... Bungee Bungee Bună seara! Locuiesc într-un bloc cu parcare privata cu bariera. Locul meu de parcare (pt care detin cf) este obstructionat mereu de către vecinul care ... (vezi toată discuția)