Salutare. Am lucrat cu contract de munca la o firma de pariuri hipice timp de 1 an si 3 luni. Pe data de 15 martie ne-au spus ca nu mai au bani sa ne plateasca salariile si nici in ziua de azi nu am primit niciun ban. Mentionez ca firma primea banii de la un investitor strain.Spun ca nu au bani in conturi dar nu vor nici sa ne bage in somaj de care noi ar trebui sa beneficiem. As dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a putea sa-mi recuperez banii,adica vreo 3 salarii din urma. Nu mi-am dat demisia,sunt in concediu fara plata.
N-ar strica sa depuneti, mai intai, o sesizare la ITM, cu nr. de inregistrare, eventual insotita de copii ale oricaror documente pe care le detineti (contract de munca, cereri, etc.). Astfel s-ar putea rezolva mult mai repede si mai simplu.
Acum, dupa intrarea in vigoare a noului Cod, nu prea e de glumit cu ITM-ul.
Neplata salariilor
nel976
Am lucrat la o firma de paza si le a inchis anaf conturile iar noua nu ne a mai dat salariile pe 2 luni respectiv martie si aprilie , ce sanse mai avem sa ne ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.