avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cod caen administratie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cod caen administratie proprietari

Am de intocmit D 112 la o administratie de proprietari, iar din pacate nu am regasit codul caen , deocamdata. Poate ma va ajuta cineva...Cu multumiri anticipate! O seara buna tuturor!
6832
@inisor, pana la depunerea declaratiei puteti cere sprijin pentru confirmare sila ANAF-ul de care apartineti.
In documente utile am atasat un fisier cu raspunsul ANAF-lui in care s-a mentionat factorul de risc si codul, aceleasi cu ale ITM-lui.
Asociata de proprietari poate beneficia de Ordinul 1969/2007 privind tinerea contabilitatii in partida simpla, avand acea situatie a elementelor de activ si pasiv.
In comparatie cu Firma Administrare care tine contabilitatea in partida dubla si intocmeste acele bilanturi si balante financiare.
Cod CAEN asociatii proprietari 9499, factor risc 0,168
Cod CAEN firma administrare 6832, factor risc 0,159
Cand spunem 6832 la asoc nu facem alceva decat sa fim de acord cu cei care compara asoc prop cu societatile comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen as.proprietari horenciuc valentina horenciuc valentina Stie cineva care este codul CAEN pentru asociatiile de proprietari, deoarece declaratia 112 nu o poti completa daca nu pui codul CAEN.mULTUMESC (vezi toată discuția)
Cod caen pushik67 pushik67 ce implica infiintarea unei intreprinderi individuale pe cod caen 6832 (vezi toată discuția)
Cod caen asociatie proprietari cococretzu cococretzu Care este codul CAEN pentru o asociatie de proprietari? Pe acest forum am gasit 9700, insa pe site-ul ANAF apare mentionat codul 9499 ... (vezi toată discuția)