avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... 2%
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

2%

buna as vrea si eu sa donez impozitul de 2% dar nu stiu cui?va rog ajutati-ma cu o lista clara.multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:59, 9 Mai 2011
La circa financiara de pe raza localitatii de domiciliu puteti sa gasiti tot ce va intereseaza.
Cautati pe internet. Sunt destule ong - uri. Daca doriti, dati-mi pe mesaje private adresa dumneavoastra de net si va dau eu datele unui ong serios la care dumneavoastra si prietenii dumneavoastra pot dona 2%. Trebuie sa completati formularul 230 daca aveti venituri din salarii sau formularul 200 pentru venituri din alte surse. Formularele trebuie depuse pana pe 16 mai la administratia financiara a localitatii unde locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 230 impozit 2% falsificata FlorinBis FlorinBis Buna ziua as dori sa stiu cum pot obtine o copie a declaratie 230, deoarece am primit un mail prin care mi se multumeste ca am donat impozitul catre un ONG Eu ... (vezi toată discuția)
Depunere declaraþia 230 PV2010 PV2010 Există un formular tip de împuternicire cu care se pot depune mai multe declaraţii 230 şi dacă se pot depune şi declaraţii 200 cu această ... (vezi toată discuția)
Donare 2% din impozit gabics gabics Bună ziua, nevastă mea a dorit să doneze cei 2 % din impozit, de aceea s-a dus la o societate și a cerut formularul. La completare a văzut că are ... (vezi toată discuția)