avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de proba - la CIM per determinata de 1 luna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de proba - la CIM per determinata de 1 luna

Va rog frumos ami raspunde urgent :
Am angajat un salariat pe functie de executie cu CIM pe per. determinata cf. art 81 lit b pe o luna in acest caz perioada de proba eu cred ca este de 5 de zile
cf art 83 din CM .
este corect ?
Cel mai recent răspuns: ContSters61634 , utilizator 10:11, 6 Mai 2011
=D>foarte corect, parerea mea poate mai sunt si alte pareri...nu stiu :D
Art. 83. - Salariatul încadrat cu contract individual de muncă pe durată determinată poate fi supus unei perioade de probă, care nu va depăşi:
a) 5 zile lucrătoare pentru o durată a contractului individual de muncă mai mică de 3 luni;
b) 15 zile lucrătoare pentru o durată a contractului individual de muncă cuprinsă între 3 şi 6 luni;
c) 30 de zile lucrătoare pentru o durată a contractului individual de muncă mai mare de 6 luni;
d) 45 de zile lucrătoare în cazul salariaţilor încadraţi în funcţii de conducere, pentru o durată a contractului individual de muncă mai mare de 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba cim per.determinata tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua, as vrea sa stiu cat este perioada de proba daca am incadrat un salariat cu timp partial 2 ore/zi, pe o perioada de 8 luni? Multumesc! (vezi toată discuția)
Perioada de proba pt. ctr. pe perioada determinata lylyan lylyan Buna as dori sa stiu, angajez o persoana pe post de secretara pe o perioada de 4 luni( ctr. per. det.). Cat poate sa fie perioada de proba legiferata in codul ... (vezi toată discuția)
Cim durata de 3 luni eujad eujad Care este perioada de proba ptr cim pe 3 luni pentru functie de conducere (vezi toată discuția)