Buna ziua. Am un cim in care ultima zi de munca este 10.05.2011. Prelungirea cu o luna a contractului, pe ce data trebuie transmisa in Revisal? Pot si pe 11.05.2011? Multumesc.
HOTÃRÂRE Nr. 161 din 3 februarie 2006
privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor
Art. 3
(1) Registrul se întocmeşte în formă electronică.
(2) Registrul se completează în ordinea angajării şi cuprinde următoarele elemente:
a) elementele de identificare a tuturor salariaţilor: numele, prenumele, codul numeric personal (CNP);
b) data angajării;
c) funcţia/ocupaţia conform specificaţiei Clasificării Ocupaţiilor din România (COR) sau altor acte normative;
d) tipul contractului individual de muncă;
e) data şi temeiul încetării contractului individual de muncă.
Art. 4
(3) După îndeplinirea obligaţiei prevăzute la alin. (1) şi (2), angajatorii vor transmite registrul la inspectoratul teritorial de muncă în a cărui rază teritorială îşi au sediul sau domiciliul, numai în cazul în care intervin modificări ale elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2).
Dupa cum observati HG 161/2006 prevede tramsmiterea registrului la ITM NUMAI daca se modifica vreunul din elementele prevazute la art. 3 alin. 2.
In practica insa, dar si din inertia obligatiilor anterioare de pana la abrogarea Decretului 92/76, se transmit si informatii de genul celei la care va referiti.
Cred ca transmiterea, daca decideti sa o faceti, ar trebui facuta cu o zi inainte, pentru ca la data de 11 Mai contractul este deja incetat de drept, fiind incheiat pe durata determinata (art. 56/1/j).
Buna ziua. Am un cim in care ultima zi de munca este 10.05.2011. Prelungirea cu o luna a contractului, pe ce data trebuie transmisa in Revisal? Pot si pe 11.05.2011? Multumesc.
Prelungirea duratei c.i.m. se transmite prin REVISAL in termen de 5 zile de la data la care a intervenit modificarea ... In speta, puteti efectua transmiterea REVISAL-ului si in data de 11.05.2011.