Va rog sa ma ajutati in cazul meu; daca am un dosar penal pe rol si fostul angajator dupa 1 an si 4 luni mi-a suspendat cm cu art 52 aliniat1 litera c eu ma pot angaja la o alta firma? angajatorul nou este instiintiat ca eu am un contract cu suspendare? daca eu am cerut demisia inainte de a se depune plingere penala firma nu trebuia sa o accepte? daca cercetarile dureaza 2-3 ani eu nu mai pot lucra? pot cere acum demisia daca angajatorul mi-a desfacut cm cu art mai sus mentionat si ce cistiga angajatorul cu suspendarea cm?
Mesaje reeditate
@ aledical
Data post: Vineri, 6 Mai 2011, 17:42
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect va rog sa ma ajutati
va rog sa ma ajutati cu raspunsurile la subiectul contract de munca postat mai devreme, va multiumesc.
@ pneagu
Subiect: va rog sa ma ajutati
Data post: Vineri, 6 Mai 2011, 18:38
Contractul de munca ramane suspendat pana la aparitia unei hotarari judecatoresti.
Art. 52. - (1) Contractul individual de muncă poate fi suspendat din iniţiativa angajatorului în următoarele situaţii:
c) în cazul în care angajatorul a formulat plângere penală împotriva salariatului sau acesta a fost trimis în judecată pentru fapte penale incompatibile cu funcţia deţinută, până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti;
Va puteti angaja la alt angajator, puteti avea doua contracte de munca.
:offtopic: Interventie moderator
@ aledical
Nu mai deschideti alte topicuri care au legatura cu un topic deja deschis...in functie de posibilitatile fiecarui user - utilizator sau consultant - este posibil sa primiti si dvs raspuns la problema postata pe forum.
Litigiu de munca
aledical
Doresc sa ma ajute cineva; Am savirsit o fapta penala delapidare acum un 1 an m-am autodenuntiatsi am fost dat afara de la firma acum sint cercetat de politie. ... (vezi toată discuția)