Doresc sa ma ajute cineva; Am savirsit o fapta penala delapidare acum un 1 an m-am autodenuntiatsi am fost dat afara de la firma acum sint cercetat de politie. Angajatorul poate bloca contractul de munca daca a depus plingere la politie ? La itm mi sa spus ca figurez ca angajat da pe postul de sofer iar eu am fost dat afara de pe fuctia de agent vinzari? pot sa ma angajez la o alta firma pina la solutionarea dosarului penal?
Contractul individual de muncă poate fi suspendat din iniţiativa angajatorului în cazul în care angajatorul a formulat plângere penală împotriva salariatului .... - art.52 alin.1 lit.c C.mun.
Pana la solutionarea dosarului penal , va puteti angaja in alta parte.
Se poate cu contract de munca sa va angajati ... art.35 alin.1 C.mun. prevede ca, orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
Potrivit art.55 C.mun., contractul individual de muncă poate înceta astfel:
a) de drept;
b) ca urmare a acordului părţilor, la data convenită de acestea;
c) ca urmare a voinţei unilaterale a uneia dintre părţi, în cazurile şi în condiţiile limitativ prevăzute de lege.
Depuneti o cerere prin care solicitati incetarea c.i.m. fie cu acordul partilor, fie prin demisie ...
Litigiu
aledical
Am o problema foarte mare va rog sa ma ajutati;Am un litigiu cu firma care este cercetat acum de politie pentru o fapta de delapidare. De 1 an nu mai lucrez la ... (vezi toată discuția)