avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional la CIM din 30.04.2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional la CIM din 30.04.2011

Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in privinta actului aditional la CIM din 30.04.2011.
La antetul firmei apare nr.___/____ . Presupun ca se va da un nr. din registrul intrari iesiri al firmei , pentru fiecare angajat cate un numar distinct luat din registru?
Ex.: la 40 de angajati, sa spunem de la 160 pana la 200.

Problema e cu ACTUL ADITIONAL nr.___/30.04.2011 ???
Pana acum intodeauna am dat nr. pentru decizii si pentru acte aditionale din registru de intrari-iesiri;recent am aflat ca n-a fost corect. Cum sa procedez? Sa scriu act aditional nr. 1 si la toti angajati sa fie 1 ?

Alte discuții în legătură

Numerotare act aditional in registrul intrari iesiri Simina17 Simina17 Buna seara. Doresc sa majorez salariul unui angajat. Voi face un act aditional iar la antet ii dau un nr. de inregistrare acestui act? Spun asta pt ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Nr. act aditional cim ana_abo ana_abo Buna ziua! Inteleg ca trebuie act aditional la fiecare CIM la 30.04.2011, daca se da numar inreg. din acelasi registru cu toate celelate tipuri de doc. e bai? ... (vezi toată discuția)
Numar inregistrare act aditional Adina36 Adina36 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca este specificat undeva ca actul aditonal la CIM trebuie inregistrat? Exista un registru special?Am control de la ITM si ... (vezi toată discuția)