avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii nr. act aditional CIM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

nr. act aditional CIM

Buna ziua!
Inteleg ca trebuie act aditional la fiecare CIM la 30.04.2011, daca se da numar inreg. din acelasi registru cu toate celelate tipuri de doc. e bai? adica nu am un reg. de evid. al salariatilor separat...pt. contracte si acte aditionale.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 14:25, 19 Mai 2011
Ar fi bine sa aveti,avind in vedere ca de acum vom lucra mai mult in aceasta directie,tinind cont de schimbarile survenite.
De la 01.01.2011 nu ati avut nici o miscare pe linie de ITM?
eu asa am facut..si am ajuns la unele firme la nr. destul de mare.. cu actele..:D
...tocmai ca am avut miscar cu itm-ul dar acum am citit pe undeva pe net ca ar trebui un registru numai cu evidenta salariati. Este transmis si facut corect numai ca nu am acel registru si numerele celor 3 contracte din 2011 de ex. sunt la distanta mare unul de altul ca deh... le-am dat numere la rand in registrul cu de toate.
legal trebuie sa ai un singur registru privind intraile si iesirile de documente nu pentru fiecare in parte, ar fi chiar absurd, asta inseamna ca refaci documentele ff usor:)) idem un singur facturier nu trei deschise-atentie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul intrare -iesire ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in ceea ce priveste completarea registrului de intrari iesiri. Nelamuririle mele sunt: 1. Acest document se completeaza ... (vezi toată discuția)
Certificat medical la angajare loredana.m loredana.m Buna seara, am urmatoarele intrebari: 1. daca sunt o firma care are 1 singur angajat si ala vanzator este necesar certificat medical de la medicina ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)