avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Numerotare Act Aditional in Registrul intrari iesiri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Numerotare Act Aditional in Registrul intrari iesiri

Buna seara. Doresc sa majorez salariul unui angajat. Voi face un act aditional iar la antet ii dau un nr. de inregistrare acestui act? Spun asta pt ca trebuie sa inregistrez Actul Aditional in registrul de intrari iesiri. De ex. pe anul 2016 am date 12 decizii interne, iar acest AA ar trebui sa aiba nr de inregistr. 13 si nr. aferent lui va fi AA nr 1 la CIM nr... n. Este corect?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:17, 14 Decembrie 2016
Nu este o regula generala. Am intalnit cazuri cum ar fi:
- numerotarea AA incepand cu 1 pentru fiecare CIM;
- acordarea unui numar in continuare din registru intrari-iesiri de la secretariat, cum ar fi aici nr. 13 etc.

Aveti libertate deplina in stabilirea modului de numerotare, dar trebuie pastrat, odata stabilit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la cim din 30.04.2011 miroslava miroslava Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in privinta actului aditional la CIM din 30.04.2011. La antetul firmei apare nr.___/____ . Presupun ca ... (vezi toată discuția)
Decizie sau act aditional pentru modificare salar minim? ContSters86219 ContSters86219 As vrea sa stiu cum este corect in cazul majorarii sal minim de la 670 la 700, sa intocmesc decizie sau act aditional la CIM? multumesc (vezi toată discuția)
Numar inregistrare act aditional Adina36 Adina36 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca este specificat undeva ca actul aditonal la CIM trebuie inregistrat? Exista un registru special?Am control de la ITM si ... (vezi toată discuția)