avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata concediului medical

Buna ziua, sunt angajata a unei societati si am intrat in concediu medical cod 01 - sarcina cu amenintare de avort de la data de 1 martie. Cand am sunat angajatorul sa il anunt prelungirea concediului acesta m-a instiintat ca pt luna martie nu si-a recuperat banii pentru concediul meu, fiindca cei de la Casa de Sanatate i-au spus ca nu au fonduri , prin urmare nu voi mai vedea nici un leu de la el ( pe langa faptul ca imi reproseaza ca are alte lucruri mai importante de facut decat sa umble pt concediul meu medical ). Ce am de facut? - mentionez ca am predat concediile medicale la termen - 48 de la eliberare + am anuntat de fiecare data prelungirea acestuia.

Alte discuții în legătură

Sarcina si concediu onthespot onthespot Buna seara, 1) sunt functionar public, insarcinata in 10 saptamani, sarcina cu risc. Anul trecut noiembrie si decembrie am avut cate 4 zile de concediu fara ... (vezi toată discuția)
Completare certificat concediu medical pydy03 pydy03 Buna ziua. In data de 2 martie mi s-a acordat de catre medicul de familie un concediu medical pt sarcina cu risc de avort. Acest concediu a fost prelungit de ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Ixulescu90 Ixulescu90 Bună ziua! Sunt însărcinată în săptămâna a 12-a, iar în urma unor probleme medicale, medicul specialist a constatat că prezint amenințare de ... (vezi toată discuția)