avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cont bancar la CEC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cont bancar la CEC

Este posibil sa deschid un cont la CEC pe baza pasaportului canadian ca act de identitate? Mentionez ca sint cetatean roman. Dar daca vreau sa fiu coproprietar al contului cu unul din parintii mei care locuiesc in romania?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 22:20, 3 Iulie 2008
~ Conținut șters la cerere ~
se poate ca unul din parinti ( sau amindoi conturi sparate) sa deschida un cont pe numele sau si dvs. sa fiti imputernicit al acelui cont, asta insemnand ca puteti face acelasi operatiuni ca si titularul de cont.
~ Conținut șters la cerere ~
Paşaportul este recunoscut pentru cetăţenii străini sau cu dublă cetăţenie ca act de identitate perfect valabil. Cel mai bine este să mergeţi la unitatea bancară şi să aflaţi condiţiile în care puteţi deschide un cont în România. Eu cred că nu ar avea motiv să accepte deschiderea unui cont în această situaţie, banii sunt ca aerul pentru bănci...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de sedere pe teritoriul romaniei mihaiceanu mihaiceanu Am dubla cetatenie, romana si canadiana, dar am venit in vizita in Romania la parinti cu pasaport canadian deoarece cel romanesc era expirat. Am voie sa stau ... (vezi toată discuția)
Cetatean cu dubla cetatenie Justitiarul71 Justitiarul71 Sunt un cetatean cu dubla cetatenie, romana si americana. La plecarea din America am uitat pasaportul romanesc acasa. Ajuns in Romania solicit eliberarea ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie canadiana-romana, drept de sedere in romania fara viza octavien octavien Buna ziua, FEtita noastra este nascuta in Canada, deci are cetatenia canadiana, dar i-am facut si certificat de nastere romanesc, deci are CNP in consecinta ... (vezi toată discuția)