avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... BUFET - COD CAEN 4799
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

BUFET - COD CAEN 4799

Buna ziua,
- pentru un bufet in cadrul unei U.M. este corect COD CAEN 4799- activitatea secundara??
- in Actul Constitutiv am acest cod caen secundar, trebuie sa merg la ONRC sa depun cerere/declaratie?#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:11, 6 Mai 2011
Nu este corect acest cod. Acesta ar fi: 5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor. Nu este obligatoriu sa se serveasca la bar doar bauturi alcoolice. Daca se serveste si masa codul corect ar fi: 5610 – Restaurante
Daca le aveti trebuie doar sa le autorizati, daca nu trebuie sa faceti completarea obiectului de activitate printr-o decizie/hotarare a asociatului/asociatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5610 Serhio91 Serhio91 Salut! Am o intrebare, pentru o ceainarie este suficient codul caen 5610, daca in local o sa se serveasca atat bauturi nealcoolice, cat si cele alcoolice? ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)
Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)